Najčešća pitanja

Kako da se prijavim?

Na vrhu stranice imate dugme Prijavi se. Klikom na dugme, otvoriće vam se prozor u kome ćete imati opciju da se prijavite.

Kako se može izvršti plaćanje?

Plaćanje se može izvršiti isključivo na račun Društva koristeći sve mogućnosti platnog prometa Republike Srbije. ( Uplatnica, nalog za prenos, E-banking… ).

Pored broja računa, u rubrici “poziv na broj” je potrebno upisati kompletnu oznaku akreditacije pod kojom je program odobren od strane ZSS-a.

Primer:
Uplatilac: ( ime I prezime )
svrha uplate: simpozijum 25. 05. 2013.
Poziv na br – Д-1-1321/13

Na koji način mogu preuzeti materijal?

Za svaki kurs ćete imati mogućnost da, jednostavnim klikom na predviđeno dugme otvorite željeni materijal, ili da ga prekopirate na svoj računar.

Kako se polaže test?

Test se polaže jednostavnim odabirom odgovora od nekoliko ponuđenih opcija. Potrebno je ispuniti kvotu od 60% tačnih odgovora. Primer: Ukoliko On Line test ima 50 pitanja, potrebno je da imate minimalno 30 tačnih odgovora.Za detaljnije objašnjenje, molimo vas da pogledate link “Uputstvo” na naslovnoj strain našeg sajta.

Kako preuzimam sertifikat?

Sertifikat vam se dostavlja na željenu adresu, a samo obaveštenje sa svim relevantim podacima vam stiže elektronskom poštom. Takođe, mi obaveštavamo nadležnu Komoru o položenom testu I broju bodova koje ste dobili.

Koje su prednosti online KME?

Prednosti su što možete da naučite, budete u toku, kao i da usavršavate vaša znanja i veštine gde god i kad god želite, bez čekanja I zakazivanja.

Razlika između online i klasične KME?

Prednosti on-line edukacije su visestruke.Smanjujete troskove svoje edukacije I stedite vreme birajuci sami termin koji vam odgovara da pristupite on line programima.DEUS ce se pobrinuti da programi budu kvalitetni I raznovrsni.

Ko sve može da prisistvuje predavanjima? ( Kome su namenjena?)

Predavanjima može prisustvovati svako ko je zainteresovan za temu, bez uslovljavanja. Ukoliko je za predavanje predviđena kotizacija, takođe može prisustvovati svako, po uplati iste.

Na koji način mogu da budem obavešten/a o vremenu i temama predstojećih predavanja?

Postoji nekoliko mogućnosti da budete u toku. To svakako može biti redovno posećivanje sajta, kao I elektronska pošta sa novostima ( newsletter ) koju možete dobijati periodično, odnosno po potrebi.

Ukoliko su u pitanju servisne informacije kao što je promena termina održavanja predavanja , pored gore navedenih mogućnosti, bićete I lično obavešteni telefonski ili SMS-om.

Nikad nisam prisustvovala online KME. Koliko je komplikovano učešće za nekog ko nije u korak sa novim tehnologijama?

Uz detaljno “Uputstvo”kojem možete pristupiti odabirom istoimenog linka na naslovnoj strani našeg sajta, svaki korak kroz On Line KME će vam biti jednostavan.

Da li je potrebno da instaliram neki program na moj računar?

Ne. Sasvim je dovoljno da koristite svoj internet pregledač. ( Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome…)

Kako mogu biti siguran da cu dobiti bodove za uradjen test?

Svaki program koji je akreditovan od ZSS-a ima svoj br u tabeli akreditovanih programa npr

Д-1-1321/13.Za svaki program koji se nalazi na sajtu DEUS-a mozete proveriti ispravnost akreditacije u tabelama ZSS-a na adresi www.zdravstvenisavetsrbije.gov.rs

Ukoliko nesto ne uradim kako treba koga mogu da kontaktiram?

Pod linkom “kontakt” na naslovnoj strain ćete naći sve mogućnosti koje vam odgovaraju. Pored popunjavanja I slanja kontakt forme, uvek imate mogućnost da kontaktirate nekog od našeg osoblja putem kontakt telefona iz te rubrike.

Kako mogu da uradim test ukoliko se nesto nepredvidjeno desi za vreme vremenski ogranicenog testa ,pa moram da ga prekinem?

Ukoliko iz nepredviđenih razloga morate da prekinete test ili se sam prekine kontaktirajte nas kako bi u što kraćem roku rešili problem.